Ideateka
 

Ideateka ontwikkelt en bouwt uw webstek uit in functie van uw behoeftes, uw bedrijfsfilosofie, uw beroepsactiviteit, uw marktsegment, uw klanten. Al onze sites zijn uniek en exclusief!

Ideateka kan u begeleiden bij het kiezen van de extensie van uw domeinnaam (.com / .net / .org / .be), en zal daarna deze naam, die persoonlijk aan u wordt toegewezen, deponeren).

Ideateka geeft u de mogelijkheid om uw webstek op zijn server te herbergen en biedt u een voor u op maat gesneden onderhoud aan (inclusief updates).

Ideateka stelt u eveneens een referentiëring voor volgens een lijst met sleutelwoorden die wordt opgesteld naargelang uw bedrijf, uw activiteit en uw doelgroep.Onze werkwijze:
  • We beginnen met een korte briefing en presentatie om uw bedrijfsfilosofie te doorgronden maar ook om ons een beeld te vormen van uw activiteiten, uw marktsegment, uw klanten... maar vooral van uw noden.
  • Alle documenten (brochures, catalogen, reclamefolders...) met betrekking tot uw bedrijf en uw activiteiten spelen hier uiteraard een belangrijke rol in.
  • Samen en in functie van de doelstellingen van uw communicatie, beslissen we over de inhoud van uw webstek.
  • Bij akkoord van ons bestek, leveren wij het eerste ontwerp (lay-out) van uw website.
  • Daarna wordt dit ontwerp verder uitgebouwd. Enerzijds zorgen we voor het technische en “uiterlijke” aspect van uw webstek, anderzijds organiseren wij eveneens de verspreiding van uw site. Deze fase bestaat uit de keuze van uw domeinnaam (www.uw-bedrijf.com of .be/ .org/ .net), de hosting (uw site op het Internet plaatsen) en ten slotte de referentiëring (het bestaan van uw site zo veel mogelijk kenbaar maken) via browsers / zoeksites (Yahoo, Google, Hotbot, Lycos, Altavista, Msn search...)

En nu is uw website toegankelijk voor duizende Internetsurfers over de hele wereld.

 
 
Referenties Tarieven Web Solutions Français English Español info@ideateka.com